Hoppa till innehållet


Lambretta G325 Special

G325 Special

Innocenti, ägare till den ikoniska italienska scootern Lambretta, introducerade idag sin nya flaggskeppsmodell, G325 Special, på EICMA 2019 i Milano. Vidare avslöjades det planer för en elektrisk Lambretta med hög effekt på Auto Expo i New Delhi i februari 2020.

Den efterlängtade G-Special har varit föremål för spekulation i månader, eftersom den professionella marknaden förväntar sig att Lambretta har för avsikt att ta ett stort steg och ytterligare stänga klyftan mellan sin huvudkonkurrent. Den nya modellen presenteras som konceptscooter och kommer att färdigställas inom de kommande månaderna.

G-Special har en sammanbyggd stålkonstruktion med utbytbara sidopaneler, den ikoniska Lambretta-designen. Som en speciell egenskap är G325 Special utrustad med ett ”courtesy light” integrerat med fotplattan. Ljuset har formen som den ikoniska Lambretta-logotypen och tänds automatiskt när ägaren närmar sig skotern.

G-Special en högeffektiv elektrisk version för Indien
I februari 2020 kommer G-Special som en högeffektiv elektrisk version att lanseras på Auto Expo 2020 i New Delhi. Lambretta satsar på den indiska marknaden och planerar att få den globala introduktionen av den första elektriska Lambrettan i Delhi.

För framtiden definierar Innocenti en tydlig strategi som fokuserar på vidareutvecklingen av sina elektriska scootrar och övriga modeller. Det kommer också att investeras i Hydrogen2-teknik.

Innocenti har som målsättning att Lambretta-märket ska bli världens nr 1 inom det italienska klassiska scootermärkesegmentet före 2028. Med 610 återförsäljare i 37 länder har Lambretta stärkt sitt världsomspännande erkännande och uppskattning från det 1947-födda varumärket från Milano.

Den nuvarande V-Special-portföljen utökas med två nya färger. 50, 125 och 200 med fast framskärm kommer att fås i turkos eller grå med dynamiska svarta ränder på sidopanelerna. För Thailand-marknaden kommer en speciell S-serie att introduceras, i väntan på moderna preferenser.

Läs mer om den: https://scooterlab.uk/eicma-2020-quick-live-roundup-news/

Postad i Senaste nytt.