Hoppa till innehållet


Eurolambretta 2020

Lambretta Club Belgium – bjuder in till EuroLambretta 5-7 juni i Libramont (Ardennes)

Återigen är det den Belgiska Lambrettaklubben som inbjuder till EuroLambretta Jamboree.

Denna gång är det i det idylliska skogs/bergsområdet Ardennerna som vi ges chansen att träffa likasinnade Lambrettister från hela Europa för några dagars trevlig samvaro.
Som vanligt är efterfrågan på deltagande större än tillgänglig kapacitet. Gallring bland de sist anmälda kan därför bli aktuell.

EuroLambretta är endast öppet för deltagare som tillhör en nationell och erkänd Lambrettaklubb.
Deltagare från andra nationer kan efter prövning accepteras som gästdeltagare. Anmälan måste dock ske genom en nationell klubb. För Skandinavien gäller att anmälan sker genom Bo Martin, se nedan.

Anmälan på särskild blankett skall ske senast den 13 mars 2020 till bo.martin@lambretta.tv. Kostnaden, SEK 1050:- (€ 100.-) skall vara bokförd på Personkonto 3082 01 27027 i Nordea senast 13 mars.
Eventuell kursdifferens regleras på plats i Belgien.

I avgiften ingår camping med tillgång till dusch och toalett. Mot tillägg finns plats för husvagn-camper á SEK 110:-/natt. Det erbjuds även olika slag av Hyrtält för 2 personer, kostnad fr. SEK 1.600:- till SEK 3.200:- för tre nätter.

Därtill ingår 2 frukostar och 2 middagar med lördagens ”Galamiddag” som höjdpunkt, samt utfärder ”allnighters” och andra begivenheter och så naturligtvis en ”Goody-bag” med bl. a en T-shirt.
Program etc. sänds ut till alla anmälda och kan även fås på begäran.

Ladda hem Inbjudan och Anmälningsblankett


  • Sista anmälningsdatum den 13 mars.
  • Avgift bokförd senast 13 mars

Vänligen notera att en anmälan som inte åtföljts av en registrerad betalning senast den 13 mars inte vidarebefordras till arrangören och är därmed ogiltig.

Postad i Senaste nytt.