Hoppa till innehållet


Cannonball 2005

Efter att med bravur ha arrangerats i Skåne utav Lambretta club Malmö i två år kom den stora äran till oss i Stockholm att få göra desamma.
När planerandet satte igång tänkte vi det kunde vara läge för att ändra på några detaljer. Omväxling förnöjer trotts allt. Så på vinst & förlust satte vi i gång.

mange_p

Istället för släta asfaltsvägar tänkte vi krokiga grusvägar. Istället för böljande rapsfält tänkte vi djupa barrskogar. Istället för landsväg tänkte vi kostigar och traktorspår.
Bortsett från detta var det mesta som tidigare. Ca 60 tävlande fick under två dagar sätta sina körkunskaper på prov. I ur och skur, över stock och sten fick de bevisa att fyrtio år gamla scootrar visst kan klassas som terränggående fordon.

peo&cm

Det som vi jobbat med under de senaste åtta månaderna. Det är inte utan att det känns lite tomt men det kan man leva med då det har varit otroligt kul hela vägen. Vi hoppas även att ni som deltog hade lika roligt. Det tror vi, eftersom bara någon enstaka deltagare hotade att stämma oss J. Vi som ingick i arbetsgruppen var: Fredrik Carlowitz, Björn Gustavsson, David Larsson, Bo Martin, Göran Nordh och Fredrik Sandström. Vi känner oss faktiskt rätt nöjda med arrangemanget men för att få till det så behövdes fler människor än oss.

Därför vill vi framföra ett stort tack till:

Lambretta club Malmö för tips, råd och ölinköp. Bea Lachut för den fina maten. Hampus Lindh som slitit med den här websidan. Våra funktionärer: Christian Rudheim, Jenny Rudheim, Niklas Nilsson, Joakim Wegner, Mike Manning, Fredrik Fogelqvist, Karin Leifsdotter och Petrus Bohm. Våra skivspelande deltagare: Henrik Jakobsson och Johan Fransson. Alla ni som deltog. Ni gjorde det hela till en fin helg.