Hoppa till innehållet


Om klubben

Klubben

Lambretta Club Stockholm grundades 1995 och är en ideell och opolitisk kamratförening för Lambrettaentusiaster i Stockholmsområdet. Klubben har ingen formell styrelse, utan samtliga aktiviteter planeras och genomförs gemensamt. Lambretta Club Stockholm är en renodlad märkesklubb där medlemmarna ställer upp för varandra och delar med sig av sina förvärvade kunskaper. På sommaren hittar vi på äventyr i Stockholmsområdet eller åker till en nationell träff någonstans i Sverige. Årligen åker klubben till en internationell Lambrettaträff utomlands. Några gånger per år har vi klubbmöten. Vi har även arrangerat fester för allmänheten.

Medlemskap

För att bli medlem skall Du äga och köra en Lambretta. Du kan bo i Stockholm med omnejd.
Vi välkomnar även medlemmar som är bosatta utanför Stockholm, men vi ser helst att sådan medlem också deltar på aktiviteter och träffar.

Du måste visa ett seriöst intresse för vår verksamhet och vara delaktig när klubben planerar och genomför scooterpremiärer, resor och fester mm. Vi har inget passivt medlemskap. Alla medlemmar hjälper till solidariskt på våra arrangemang.

Vi ger inte ut någon medlemstidning, men du får klubbinformation via interna utskick. Medlemmar får även tillgång till klubbens specialverktyg.

Kontakta oss för ytterligare information om medlemskap, regler och årsavgifter.

Vill du bli medlem i klubben, skicka in din intresseanmälan använd