Hoppa till innehållet


Italienska fordonsträffen 1 maj – Skokloster

Rideout – Söndag 1 maj

Som en tjuvstart innan scooterpremiären var det dags för årets första rideout, Italienska fordonsträffen vid Skoklosters Slott.

Det var en kylslagen morgon, termometern visade 3 plusgrader. Jag rullade ut Lambrettan som dagen innan hade fått ny topplockspackning och allmän översyn.  Den tänkta provkörningen hade uteblivit för valborgsfirandet. Klädseln kompletterades med underställ, flera jackor och dom tjocka hösthandskarna.

Så dags att provstarta Lambrettan, som startade på första försöket. Wennergrens Center var mötesplatsen där jag var först på plats kl.09.30. Efter en stund dök första (och enda!) scooteristen upp, Tobias H. LCSTHLM. Rutten gick via Järva Krog-Helenelund-Sollentuna- Norrviken (där vi mötte upp med Jonas M. LCSTHLM) – Rotebro-Märsta-Sigtuna-Skokloster. I Märsta stannade vi för att fylla på soppa och värma oss lite innan vi körde vidare mot Skokloster.

Väl framme mötte vi Bob och Marcello från LCSTHLM. Fikat den här gången intogs inomhus i den sköna värmen på värdshuset.
Träffen var välbesökt med många fina och bara Italienska skönheter, inte minst våra Lambrettor som många beundrade.

Det var en trevlig men lite kall rideout och jag är nöjd, Lambrettan spinner vidare även denna säsong.

Göran N.
LCSTHLM

Postad i Senaste nytt.